Acerca de

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

"Kapacitásbővítes az EUROINVESTMETAL Kft-nél."
(3000 Hatvan, Nagytelek u. 16.)

című
GINOP-1.2.2-16-2017-01275 jelű pályázat
a
Támogató
döntése alapján,
24.150.000,- Ft
összegű támogatást nyert el!

 

 Támogatás mértéke: 50%

Projekt tényleges befejezése: 2018.06.29.

Projekt bemutatása: A projekt 100%-ban megvalósult. A projekt keretében a gyártó termelő berendezés kifizetésre, leszállításra majd beüzemelésre került:

1db JD-CPE típusú stretch fólia gyártó extruder

 

A pályázat során 1db gyártó-termelő eszköz beszerzése valósult meg a célunk elérése érdekében. Vállalkozásunk termelési értékláncban előrelépő vállalkozás, mert a jelen beruházással a meglévő gyártási kapacitásunkat tovább bővítettük új technológiával, annak érdekében, hogy új termékek gyártását tudjuk megkezdeni.

A berendezés az üzembe helyezést követően teljes kapacitással működik. A korszerű, innovatív gyártó berendezés lehetővé teszi a gyors, hatékony, minőségi késztermék-előállítást, mely hozzájárul cégünk dinamikus fejlődéséhez.

A projekt eredményeként javul a vállalkozás versenyképessége, munkahelymegtartó, jövedelemtermelő képessége. Vállalkozásunk a felhívásban meghatározott vállalásnak eleget fog tenni. Vállaljuk, hogy az éves nettó árbevételünk a projekt fizikai befejezési évét közvetlenül követő második üzleti év végére biztosan eléri az 5%-ot.

 

A beruházás segíti a területi különbségek csökkentését, valamint a fenntartható, intelligens és befogadó növekedést. A termékek minősége tovább nő, az eladott darabszámból adódóan a vállalkozás árbevétele és eredményessége is nőni fog.

 

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a EUROINVESTMETAL  Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 24.150.000,- Ft

 

http://www.szechenyi2020.hu/